logo

jste zde: úvodní » Novinky


Býčci ze Šumavy, kapr z Třeboně a prasátka z Plzně sever

... když si u nás dáte svíčkovou, gulášek a jiné jídlo z hovězího masa, nebo vepřové na paprice, segedínský guláš a jiná jídla z vepřového masa ... přemýšleli jste někdy nad tím, kde jsme to maso pro vás koupili? Kde ta kráva nebo to prase vlastně žili, než je rozporcovali?

My ANO!

A v duchu naší vize vařit co nejvíce z lokálních zdrojů potravin jsme hledali a hledali, až jsme našli nového dodavatele. Ten nám pro vás od listopadu vozí mladé býčky, kteří jsou ze Šumavy a prasátka, která vyrostla na Plzni - severu. K hovězímu a vepřovému masu jsme ještě doplnili dodavatele zvěřiny a ryb. Takže se můžete těšit na daňka, jelena siku a kančí maso od myslivců z lesů v oblasti Plzeň - sever a Šumava. Ryby - hlavně kapra a pstruha a to pouze čerstvé vyfiletované porce téměř bez kostí z Třeboně nebo ze sádek Jesenice u Chebu.

To nám to hezky přibývá, že? A potom, že to nejde HEZKY ČESKY :-)

foto  - 352

»zpět do archivu novinek

[Přeskočit navigaci]

© Všechna práva vyhrazena 10. školní jídelna Plzeň, nám. Míru 4, příspěvková organizace - Školní jídelna Plzeň Bory
Zpět na začátek stránky

webdesign PeVat.com